Congresaanbod

Boerhaave Congres Service is een onderdeel van PAOG Boerhaave Nascholing. Boerhaave Congres Service organiseert al meer dan 20 jaar congressen en symposia in binnen- en buitenland. Deelnemersaantallen variëren van 100 tot 1000. Wij kunnen ook ùw congres organiseren.
 

Een succesvol medisch congres of symposium

De inhoud en kwaliteit van de sprekers bepaalt natuurlijk vooral het succes van uw programma. Andere belangrijke succesfactoren van een congres zijn een soepel lopende organisatie, voldoende deelnemers, een geschikte locatie, professionele materialen en de financiën en nazorg op orde. De organisatie, begeleiding, financiën en nazorg van uw congres zijn in goede handen van onze deskundige medewerkers.
 

Onze projectleiders

Boerhaave Congres Service heeft goed opgeleide projectleiders met ruime ervaring en specifieke deskundigheid op het gebied van organisatie, planning en financiën van medische congressen. Zij initiëren en adviseren, onderhandelen en begeleiden. Zij beschikken over een uitstekende schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in het Nederlands en het Engels en hebben uitgebreide kennis van medische doelgroepen.
 

Meer informatie

Boerhaave Congres Service kent een diversiteit aan diensten. In de voorbereiding spreken we af welke onderdelen van uw congresorganisatie u aan ons uitbesteedt. Wenst u meer informatie over of een persoonlijk gesprek met het Boerhaave Congres Service? Neem dan contact op met de heer Jacob Muller, telefoon: 071-5268511, e-mail: J.J.L.Muller@lumc.nl of mevrouw Linda van Dun, telefoon: 071-5268506, e-mail: L.F.van_Dun@lumc.nl
 

Ontdek Leiden

  Ontdek Leiden